Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Καταίφι τυρόπιτα !!!

Υπέροχο σνακ για κάθε περίσταση. Δοκιμάστε τη!
 
Υλικά

    Καταϊφι 500 γρ   
    Βούτυρο 250 γρ λιωμένο   
    Γάλα 1 λίτρο   
    Αυγά 2 -3   
    Φέτα 300 γρ   
    Μαύρο πιπέρι
    Μοσχοκάρυδο λίγο τριμμένο   

Οδηγίες

Σε ένα μπολ βάζουμε την τριμμένη φέτα , τα αυγά, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο και το γάλα χλιαρό. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, βουτυρώνουμε ένα ταψί ή πυρέξ και στρώνουμε το μισό καταϊφι. Το βουτυρώνουμε καλά μετά βάζουμε την γέμιση και από πάνω το υπόλοιπο καταϊφι. Αφού το βουτυρώσουμε και από πάνω καλά , το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου μέχρι τα ροδίσει. Το σερβίρουμε αφού το κόψουμε κρύο.
Συνταγή chefoulis