Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Στραπατσάδα ή καγιανά !!!

 Πανεύκολο φαγάκι που αρέσει σε όλους !!! Εύκολη λύση για το καθημερινό μας τραπέζι !!


Υλικα για 2 μερίδες

6 με 7 αυγά

7 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες με την φλούδα τους όχι τριμμένες

αλάτι -πιπέρι

λίγη ζάχαρη

Ελαιόλαδο κατά βούληση




 Τί κάνουμε

Πλένουμε καλά τις ντομάτες και μέσα στην κατσαρολίτσα που θα φτιάξουμε το καγιανά μας τις ψιλοκόβουμε με το μαχαίρι.

Ανάβουμε το μάτι της κουζίνας Τοποθετούμε τις ντομάτες μαζί και αλατοπίπερο και λίγη ζάχαρη για να κόψει την ξινίλα της ντομάτας και μόλις αρχίσει να αχνίζει με ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε το μυστικό του φαγητού βρίσκετε εδώ σ αυτό το σημείο για να μην μας βγει με νερό και λάδι στο πιάτο πρέπει οπωσδήποτε η ντομάτα να ψηθεί και να πιει όλα τα υγρά της τόσο πολύ που θα νομίζουμε ότι άρχισε να κολλά στην κατσαρόλα.




 Πρέπει να δούμε την ντομάτα να μαζεύεται  στην κατσαρόλα τότε προσθέτουμε το λάδι και ανακατεύοντας συνέχεια για 5 λεπτά περίπου προσθέτουμε και τα αυγά αφού πρώτα τα έχουμε χτυπήσει ελαφρώς να γίνουν όλα μαζί ένα μείγμα.
Σερβίρουμε με τριμμένη φέτα από πάνω.Καλή όρεξη !!
Απο ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ




 Δείτε πολλές συνταγές πατώντας ΕΔΩ --ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ