Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Γαλατόπιτα παραδοσιακή!

Μοσχομυριστή πανεύκολη τέλεια !!!!


Υλικά

 2 λίτρα γάλα
2 κουπες ζαχαρη
2 μέτριες κούπες χοντρό σιμιγδάλι
2 βανιλιες
Ξύσμα και χυμό από ένα λεμόνι λιγο βούτυρο
4 αυγά


Εκτέλεση
Βάζουμε το γάλα σε κατσαρολάκι περιμένουμε να βράσει Ρίχνουμε το ξύσμα την ζάχαρη Τις βανιλιες και το σιμιγδάλι ανακατεύουμε καλά Ρίχνουμε το βούτυρο αποσύρουμε από την φωτιά Ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά και το χυμό απο το λεμόνι ανακατεύουμε καλά βουτυρωνουμε το ταψι μας Ρίχνουμε το μείγμα μάς το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για μια ώρα και οταν ροδίσει πασπαλίζουμε με ζάχαρη