Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Σνίτσελ!!












ΥΛΙΚΑ
σνίτσελ χοιρινά
φρυγανιά τριμμένη
2 αυγά
αλεύρι
...λάδι για το τηγάνισμα
αλατοπίπερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και σκουπίζουμε τα σνίτσελ,τα βουτάμε μέσα στά αυγά που έχουμε ανακατέψει ,μετά τα τυλίγουμε με το αλεύρι ,ξανά τα βουτάμε στο αυγό,και τέλος στην τριμμένη φρυγανιά,έχουμε βάλει λάδι να ζεσταθεί στο τηγάνι και σε μέτρια θερμοκρασία τα τηγανίζουμε για να μην αρπάξουν.τα γυρνάμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να χρυσοξανθίσουν.Γίνονται πολύ γρήγορα,είναι εύκολα ,και σχετικά οικονομικά!!