Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Φιλετάκια χοιρινά!



Τα    υλικά   για   την  σάλτσα   σαλάτας










φιλετακια χοιρινα της γιαγιας!!!
ΥΛΙΚΑ
χοιρινο φιλετο σε φετακια
λιγο λαδακι
λεμονι
...λιγο αλατι
λιγο θυμαρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
τα πλενουμε τα σκουπιζουμε τα φιλετακια με χαρτι κουζινας κ τα βαζουμε στο τηγανι σε δυνατη φωτια ,τα γυρναμε μια δυο φορες κ μετα κατεβαζουμε την φωτια στο 2 με εναμιση τα γυρναμε συνεχεια ,προς το τελος ριχνουμε ελαχιστο ως καθολου αλατι ,το θυμαρι και τα γυρναμε για 2-3 λεπτα ,μετα τα σβηνουμε με λεμονι κ ειναι ετοιμα
ΣΑΛΤΣΑ ΣΑΛΑΤΑΣ
2 ΜΕΡΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
1 ΜΕΡΟΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
1 ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΚΕΤΣΑΠ
ΛΕΜΟΝΙ
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ Κ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΡΟΤΟ!!